30-04-08

Daar zijn ze dan.

Daar zijn ze dan...de eerste zenuuwtjes. Ik begin maandag op mijne nieuwe job en ben toch wel wat nerveus aan het worden. Het begint te kriebelen maar op een positieve manier.

Ergens wil ik zo snel mogelijk beginnen gewoon om die vervelende inwerkperiode achter de rug te hebben. Ik ben zo superbenieuwd hoe het daar zal meevallen. Hoe het werk me zal bevallen, de collega's, de sfeer etc...

Nu dat mijn zoektocht naar werk en daar bijhorende onzekerheid is weggevallen, kan ik pas 100% genieten van mijn vrije tijd. Ik wil voor die laatste dagen die mij resten nog zoveel mogelijk fijne dingen doen. Ik zal pas écht beseffen wat een luxe het was om al die vrije tijd ter mijner beschikking te hebben als ik terug aan het werk ben.

Ik zal het sowieso fijn vinden om mij terug nuttig te maken en nuttig te voelen. Die tijd dat ik thuis heb gezeten, heeft me wel een beetje deugd gedaan. De eerste maanden zag  ik het als een soort (ongeplande) sabbatsperiode maar na een tijdje begon het serieus tegen te steken. Dan verlangde ik bijna naar contact met de collega's enzo. 'T klinkt misschien diep filosofisch (euheum) maar op den duur kreeg ik het gevoel dat ik niet meer deel uitmaakte van de maatschappij. Of zoiets in die aard. Filosofische uitspraken zijn niet zo aan mij besteed maar je begrijpt het wel he...ongeveer? Nog 5 keer slapen en het is zover dan ga ik van non-actief over naar actief en ik kijk er naar uit!

18:40 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: nieuwe job |  Facebook |

Commentaren

Geniet eerst nog maar wat van dit lange weekend!
Dan kan je er maandag helemaal voor gaan!

Gepost door: saartje | 01-05-08

De commentaren zijn gesloten.