30-04-08

Winkelwoede!

Artikel 1 staat as we speak in de boekjes en artikel 2 zal mits lichte aanpassingen op 10 mei in de gazet van Limburg staan! 'T is niet voor het geld te doen, helemaal niet. Maar ik hoop dat ze snel betalen. Want ik heb de afgelopen dagen het shopbeest in mij losgelaten en heb geld uitgeven dat het niet meer mooi was om te zien.

Mijn rekening moet nu dringend aangespekt worden. Vandaar dat alle inkosten dringend welkom zijn. Mijn loon is nog niet gestort en ik ben het al uitgegeven. Goed bezig. Maar het was echt sterker dan mezelf. Ik denk, ik ben er bijna zeker van dat ik een shop-gen heb dat geactiveerd wordt door de geur van nieuwe kleren. En dat er voor zorgt dat ik compleet gaga word in winkels.

Maar het was écht wel lang geleden. Té lang. En lang leve alle H&M's voor hun prijsvriendelijke kledingsaanbod! Maar nu ben ik bevredigd en mijn geweten is gerustgesteld bij het idee dat er nieuwe kleren in mijn kast hangen. Het ergste is dat ik ze uiteraard niet nodig heb. Reservekleding zal ik het maar noemen.

Ik kan er weer even tegen maar voor hoe lang? Ik ben vandaag op prospectie geweest in een aantal winkels. Wonderwel heb ik me kunnen beheersen maar ik heb toch al (te) veel mogelijke aankopen gespot. Ik wou dat ik even decadent kon sparen als dat ik het uit kan geven...Of ik zou kunnen emigreren naar ergens waar de verleiding niet zo groot is en waar er geen winkels zijn. Zoals Wallonië bijvoorbeeld... Ach dan spaar ik liever niet! ;o)

De commentaren zijn gesloten.