04-05-08

What (not) to wear?

Wat aan te doen op de eerste werkdag? Het is een vestimentair probleem waar ik voorsta (letterlijk) op de vooravond van mijn nieuwe job. Geen idee wat de "dresscode" is op mijn nieuwe werk. Ik heb nog geen collega's gezien waar ik me op kan baseren. Ik wil daar niet té sportief staan maar ook niet té overdressed. Hoe ik er toch weer in slaag om ook hier een probleem van te maken...het is mij een raadsel.

Met een reclame-slogan in mijn achterhoofd (No second chance for a first impression) weet ik het even niet. 'T zal morgen van mijn humeur afhangen, denk ik. Jeans en hemdje is altijd wel op safe spelen, niet?

Ik ben vandaag nogmaals tot de conclusie gekomen dat het gedeelte in mijn hersenen dat de "Wat als...?"-scenario's bedenkt wel heel heel goed ontwikkeld is. Overontwikkeld! Ik ben wat nerveus over mijn eerste werkdag en ik heb last van het "eerste-schooldag-syndroom". Maar wat is uiteindelijk het ergste dat mij kan overkomen waar er geen oplossing voor bestaat? Niets, rien, nada, nothing, niente, noppes. Morgen om deze tijd zit die vervelende eerste dag erop. Ik ben benieuwd!

Commentaren

Spannend, spannend...
En het kledingprobleem? Dat heb je vandaag hopelijk als opgelost :-), maar ik zou gewoon in m'n lievelingsoutfit gaan!
Dan voel je je goed, en dat zie je ook!

Gepost door: saartje | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.