08-05-08

What (not) to wear! II

'S Dindsdag is mijn vaste afspraak bij Mieke en Ukje. Aangezien haar hubbie in het buitenland werkt en zij helemaal niet graag alleen thuis wil en kan zijn, ga ik er 's dinsdags crashen. Ik blijf er ook slapen. Nu dat ik werk heb moest ik dus mijn "propere" kleren meenemen voor 's anderdaags. In zeven haasten had ik thuis een broek uit de kast gegraaid en was ik naar Mieke vertrokken. Tot nu toe nog geen probleem.

'S morgens stelde ik vast dat ik een dikke winterbroek meegegrabbeld had. Bij ons op het werk is het bloedheet en aangezien ik als groentje sowieso wat onder hoogspanning sta, zou die broek voor hitte problemen zorgen. Oververhitting, overdadig zweten, mij plakkerig voelen en er navenant uitzien. Probleem dus.

Gelukkig heeft Mieke een uitgebreide kledingscollectie op voorraad en kon ik een rokje van haar lenen. Wat ik ook gedaan heb. Alleen...Heeft Mieke een kledingsmaat die twee keren kleiner is dan de mijne. Maar het was een los rokje én ik heb de rits toch maar toe gekregen. Die rok kroop wel de hele tijd omhoog en het was opletten geblazen dat die niet ineens onder mijn oksel zat.

Maandag was ik me nog druk aan het maken over hetgeen ik ging dragen om mij op mijn gemak te voelen en toch stylish/gekleed én sportief gekleed te gaan...Alles voor die eerste indruk! Om vervolgens twee dagen later te gaan werken met een witte rok-met-licht groen-bloemen-motiefje die twee maten te klein gecombineerd met een donker bruin hemdje! Nood breekt wet.

Dit weekend MOET ik gaan shoppen voor extra "luchtige" rokjes! Morgen heb ik om 15 uur gedaan dwz dat ik morgen om 15u30 aan het shoppen om tegen 16 uur mijn eerste aankoop te voltrekken! ;o)

20:22 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.