20-05-08

Ruis op de buis.

Je weet pas wat je hebt als het er niet meer is. Een waarheid als een koe. Onze tv doet het niet meer omdat er iets is met de kabel. De "cableguy" komt dit euvel morgen verhelpen.

Ik beschouw mezelf allesbehalve als een couch potato. Maar ik hou wel van de optie dat als ik tv wil kijken dat ik dan enkel de tv-knop moet indrukken en ik heb beeld én klank.

De timing is slecht want als er dan toch iets is waar ik graag naar kijk, is het 'Mijn restaurant"...vandaag op de VTM.

Ik herinner me uit 'mijne jonge tijd' dat we thuis nog een tv hadden zonder afstandsbediening. Ik wàs de bediening! Dat bestond toen nog niet. Zelfs de kleurentelevisie kwam pas kijken en dat was in de jaren '70. Nog niet zo lang geleden eigenlijk!

Mieke en ik vroegen ons vandaag af wat voor technologische vernieuwingen nog uitgevonden zullen worden. We hadden het gevoel dat alles nu toch zo een beetje uitgevonden is geworden... Maar misschien vinden ze nog een tv uit die van post verandert als je met je vingers knipt? Of een tv waar wél iets op te zien is?

18:35 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tv |  Facebook |

Commentaren

zappen onze buren hadden (toen ik nog klein was) een tv met een geweldig bedieningsmechanisme: een ronde knop, met letters van a tot z. Grappig eigenlijk want er waren bijlange niet zoveel kanalen. Maar je had dus letters in plaats van cijfers, en wij vonden het fanastisch om gewoon rond te bijven klikken.

Gepost door: Poola | 24-05-08

De commentaren zijn gesloten.