26-05-08

Bitchler

Bitchler. Zo heb ik mijn bazin gedoopt. Bitch+Hittler=Bitchler. Ze zaait terreur en zorgt er voor dat ander zich slecht voelen. 

Haar opmerkingen zijn altijd net onder de gordel. In een handomdraai praat ze je één of ander minderwaardigheidsgevoel aan. Ze beschiet je met haar  sarcasme. Als ze iets zegt om  te "lachen" dan is énkel zij diegene die er mee kan lachen.  Haar scherpe opmerkingen snijden door je heen.

Je kent het soort wel dat (denkt dat) ze beter, mooier en geweldiger zijn dan de rest. Maar het niet zijn. De wannabees. Ze laten geen kans onbenut om je erop attent te maken dat de aarde niet om de zon draait maar om hun. Ze schreeuwen om aandacht en bevestiging. Op zich zijn ze een beetje zielig zelfs. Maar toch slagen ze erin om mij te intimideren.

Nu kondigde ze van morgen aan dat ze gaat scheiden. Mijn eerste reactie was: je krijgt wat je verdient. Mmmmm gerechtigheid. Ik kon het niet helpen om dit te denken na alle opmerkingen waarop ze me ongevraagd getrakteerd heeft. Tja, ook in mij zit een bitch om zoiets te denken. Ik haat het dat er mensen zijn die het slechtste in mij boven halen. Eigenlijk zou ik het naast me neer moeten leggen en het mij niet aantrekken...maar keer op keer laat ik me vangen. Ooit zal het me lukken om er mee om te gaan. Ach, je leeft en je leert! 

 

19:42 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

zo'n opmerkingen raken je vaak, of je het nu wil of niet, of je je ervan bewust bent dat het een 'trut' is of niet...
En dat je dan zelf een bitch wordt? Das geen bitch, dat is zelfbehoud :-)

Gepost door: saartje | 27-05-08

De commentaren zijn gesloten.