04-06-08

Op de weg.

Gisteren reed ik (voor de verandering mooi op tijd) van het werk terug naar huis. Op de radio speelde ze een geweldig nummer. Zo eentje waar je instant goedgezind van wordt. "Have a nice day" of zoiets.

De ironie wou dat ik tijdens dat nummer een ongeval passeerde waar een brommertje bij betrokken was en een paar kilometer verder reed de MUG aan een top snelheid voor mij...Al die miserie en dan een liedje als "have a nice day" op de achtergrond. 'T was bijna wreed om te horen.

Ik verbaas me er keer op keer over dat er niet meer accidenten gebeuren als je sommige mensen ziet rijden. Niet normaal! Alhoewel ik mezelf dit weekend tot een gevaar op de weg kon rekenen. Uiteraard geheel per ongeluk.

Ik stond voor een rood licht en dat werd vervolgens ook groen. Als reflex wou ik dus doorrijden alleen had ik niet door dat de auto voor mij dat niet deed. Met deze kon ik gelukkig vaststellen dat mijn remmen meer dan goed werken en gelukkig zat ik net niet op mijn voorligger. 'T was toch effe schrikken. Want het is snel gebeurd...

20:20 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.