23-06-08

Wat zullen de mensen denken!?

Wat was ik fier toen ik zaterdag pampers ging halen in de Delhaize. Ik liep er rond met een air en ik was helemaal aan het glunderen dat ik och got ocharm  pampers nummer 1 voor mijn nichtje ging halen.

Ik vroeg me af wat de mensen zouden denken! Dat ik pampers aan het kopen was voor MIJN baby'tje...? Wie weet! Veel kans dat het geen kat interesseerde dat ik pampers in mijn pollen had!

Het boeleke is 13 dagen oud en ik vind dat ik mijn taak als meter al heel goed aan het vervullen ben! Ik ben ze namelijk al voorbeeldig aan het verwennen. Ik vind het een beziljoen keer fijner om dingen voor haar te kopen dan voor mezelf. 

Wetende wat voor een relatie ik met mijn meter heb wil ik kost wat kost vermijden dat ik ook zo'n meter word voor mijn metekindje! Neen, ik hoop die toffe tante te zijn waar ze altijd terecht kan als haar mama en papa weer aan het zagen zijn! ;o)

Toen ik vorige maandag naar huis reed van mijn babybezoekje heb ik uit pure zinsverbijstering alle  "mijn" afritten gemist. Ik was zelfs 10 kilometer voorbij die drie afritten toen ik door had dat er iets niet klopte. Even een omweg van 20 kilometer gemaakt omdat ik zo met mijn gedachte op mijn roze babywolk zat. Maar grrrr benzine is tegenwoordig wel iets te duur om zo maar 20 kilometer voor niets te rijden... Wat zo een klein mini mensje toch met een grote mens kan doen he! ;o)

20:51 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.