03-07-08

En ze doet het weer

Iedere dag en elke dag weet bitchler mij op stang te jagen! Hoe? Gewoon door er te zijn eigenlijk. Ik ben zo geconditioneerd dat het horen van haar naam al voldoende is om mijn stekels op te richten.

Ze is er volgende week gelukkig niet. Ze heeft een week verlof wat wil zeggen dat het ook een beetje verlof is voor mij.

Ik was tot deze morgen 10uur zo aan het uitkijken naar mijn verlof begin september. Mijn lichtpunt! Twee weken "la dolce far niente". ...Maar dit was zonder Bitchler gerekend! Zij wil nu zelf op verlof gaan tijdens de periode dat ik mijn verlof wou hebben. Het kwam voor haar beter uit als ze dan verlof had! Waarom in godsnaam? Dat is puur misbruik maken van het feit dat zij bazin is en ik de "flexibele" interimmer.

Oke, dat ik me aanpas aan de rest is redelijk evident. Ik ben de laatste die er bij is gekomen (helaas). Maar dat je afspraken niet nakomt daar heb ik het moeilijk mee interimmer of niet. Op zich is het geen drama. Maar ik was/ben gewoon zo ontgoocheld omdat ik zo op dat verlof ingesteld was. En het feit dat we een afspraak hadden dat ik dan zou gaan en dat ze die niet nakomt.

De bitch in mij denkt dan: hopelijk heb ik tegen dan ander werk. Dan zeg ik de dag voor ze op verlof vertrekt dat ik niet meer kom! Dat zou het zijn. Een smakelijk koekje van eigen deeg. 

Wat ik ook spijtig vind, is dat mama en ik al 7 jaar tijdens die periode op verlof gingen. Sinds papa er niet meer is, is dat een moeder/dochter traditie. We gaan altijd met de auto en aangezien we niet ver willen rijden, belanden we meestal ergens in het midden van Frankrijk. Natuurlijk gelden daar dezelfde klimatologische omstandigheden als hier. Wat wil zeggen dat hoe later we naar daar gaan hoe minder kans op goed weer.

Ach ja, morgen zal ik het allemaal wat rooskleuriger zien. Of tenminste licht zwart in plaats van donker zwart!

18:49 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik zou het in ieder geval niet zomaar pikken! Had je dat verlof al aangevraagd? Anders lijkt het me niet kosjer hoor, wat Bitchler nu weer uitsteekt...
pfff, mensen met hoogheidswaanzin, om van te rotten!

Gepost door: saartje | 04-07-08

De commentaren zijn gesloten.