13-07-08

Sunday Blues

Tegen de tijd dat ik goed en wel besef dat het weekend is, is het weer voorbij. En heb ik weer last van wat ik de 'Sunday Blues' noem. Dat gevoel dat je geen blijf weet met jezelf en zo wat ambetantig wordt omdat De Maandag weer in aantocht is.

Vorige week had bitchler een week vrij. Ondanks dat ze het volste vertrouwen in me had dat ik het NIET ging redden zonder haar aanwezigheid heb ik genoten van haar afwezigheid. Zo was het dus ook een beetje vakantie voor mij.

Dit weekend heb ik bij Poola en hubbie gespendeerd. Of liever op Poola haar zetel. Daar ontdek je de ware bedoeling van een weekend namelijk niets doen wat enige inspanning vereist! That's the way I like it aha aha!

We hebben er een aantal DVD's door gejaagd. Waaronder "In Bruges". Eén grote toeristische promofilm voor Brugge! Finding Nemo. Na die donkere In Bruges moesten we iets lichtverteerbaar hebben voor we gingen slapen. En wat beter dan een tekenfilm met een happy end. Deze morgen naast spek en eitje als ontbijt was Dreamgirls aan de beurt. Als afsluiter van het weekend Chocolat. Een film waarvan ik vergeten was hoe goed hij was.

Naast een heleboel DVD's hebben we ook een duizendtal calorieën in de vorm van overheerlijke chocolade cake, chips etc... verslonden. Met als persoonlijke favoriet: straciatella-ijs mét chocolade cake én chocoladeslagroom! Hoeveel vormen van chocolade kan je combineren he!Häagen-Dazs en een Ben & Jerry's zijn niets in vergelijking met deze ijscoupe Poola! Nogmaals dank aan Poola voor het fijne weekend! En tot over een paar weekjes om naar Wall E te gaan! Ik kan niet wachten!

18:45 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Leuk weekend! En die Sunday Blues, die achtervolgt me iedere week: dan weiger ik om zondags op tijd in m'n bed te kruipen: als je gaat slapen, is het weekend echt voorbij... Met als gevolg dat ik iedere week begin met vééél te weinig slaap!

Gepost door: saartje | 14-07-08

hehe Nu is de uitdaging om een nog chocoladiger dessert te bedenken. Misschien iets met chocomousse?

ps: de zetel mist u al :-)

Gepost door: Poola | 15-07-08

De commentaren zijn gesloten.