19-07-08

Fopspeen fobie

Oke, mijn grootste angst voor inbrekers is net verschoven naar de 2de plaats in mijn top 100 van dingen waar ik bang voor ben. Die angst is van de troon gestoten door een lieve kleine baby! Mijn nichtje is daar voor verantwoordelijk.

Ik mocht gisteren op haar babysitten terwijl haar mama en papa op de lappen gingen. Toen ze uiteindelijk in slaap gesukkeld was, was ik geen tel op mijn gemak. Wist je dat baby's echt doodstil liggen als ze vast slapen? Dat is verdomd akelig! Want ik wou eigenlijk zelf ook wel een kattenslaapje doen omdat het al zo laat aan het worden was maar ik durfde niet...

In de plaats van te slapen, ging ik elke minuut kijken of ze nog ademde en of haar buikje op en neer ging. Wat heel moeilijk te zien was. Het was zelfs zo erg dat ik mijn vinger onder haar neusje hield om te voelen of er nog lucht uit kwam. Ook prulde ik aan haar handjes om te zien of ze nog reageerde. Maar ze was zo ver in dromenland dat ze ging kik gaf.

Uiteindelijk ben ik ook in slaap gedoezeld maar met mijn oren gespitst op haar wiegje. Het idee alleen dat er iets met haar gebeurde onder mijn wakend oog!! Ik mag er niet aan denken. Dat idee vind ik immens veel akeliger dan ochgot ocharm een inbrekertje.

Wat zal dat zijn als ik ooit zelf een kindje heb? Dan slaap ik nooit meer. Tenzij dat ik met één oog open leer slapen...

 

12:44 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: baby |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.