27-07-08

Welk weekend?

Dit weekend is zo aan mij voorbij gegaan. Ik heb gedaan wat ik altijd wil doen. ik werd de afgelopen dagen weer met mijn neus op de feiten gedrukt. Namelijk dat het mijn ding is om mijn neus in andermans zaken te steken. Uiteraard enkel en alleen om journalistieke doeleinden.

Ik ben dit weekend iemand gaan interviewen voor een artikel. Ik heb weer zoveel bijgeleerd tijdens dat gesprek. Echt, mensen uit horen dat is nog beter dan laten we zeggen een stuk chocolade van 1kg. Ik vind het zalig om op het einde van een gesprek die voldoening te voelen dat je iets hebt bijgeleerd en dat je het aan de hand van een artikel kan delen met de rest van de mensheid.

Gisteren moest ik weer op onderzoek uit voor een ander artikel. Daarvoor moest ik proefkonijn spelen wat ik ook weer schitterend vind. Alles voor de lezers!

Het weekend is langs mij gepasseerd zonder dat ik het door had. Ik heb geschreven dat het een lieve lust is. En natuurlijk vliegt de tijd als je je amuseert. Maar ik zou graag de rollen wat graag willen omdraaien. Namelijk dat ik tijdens de week die artikels kan schrijven, op reportage gaan, researchen, mensen op de roosteren leggen. Ik wil het allemaal en liefst ASAP!

Ik wil niets meer weten van het gevoel dat ik nu heb op mijn werk. Het gevoel dat ik mijn kostbare tijd zit te verspillen...Ik ga nu nog even genieten van de paar uurtjes weekend die me nog resten om vervolgens weer een survival week tegemoet te gaan om op mijn werk te dromen van het werk dat ik wel wil hebben.

20:01 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.