03-08-08

259200 seconden en dan verlossing!

3 dagen, 72 uur, 4320 minuten of 259200 seconden. Zolang duurt het en ik heb 10 heerlijke intensieve dagen van dulce farniente op het programma staan. Dan heb ik eindelijk verlof. En wat snak ik er naar.

Mama en ik gaan naar jaarlijkse traditie een paar dagen op verlof. Deze keer wordt de traditie wel verbroken wat betreft onze vakantiebestemming. In plaats van naar Frankrijk te trekken, gaan we nu naar Zeeland. Geen haar op mijn hoofd dat er aan gedacht heeft om naar Nederland op verlof te gaan. Maar open minded zoals ik mezelf graag zie (euhum) sta ik voor alles open.

Ik ben heel benieuwd. Naar het schijnt moet het daar mooi zijn. Dat zullen we van donderdag tem maandag zelf gaan ontdekken. Ik kijk vooral uit naar rijkelijk gevulde "fruits de mer" schotels. Daar ben ik sinds vorige zomer aan verslingerd. Met mijn handen eten en prutsen aan eten zijn mijn favoriete culinaire bezigheden. En een schotel "fruits de mer" leent zich daar perfect voor.

Vervolgens ga ik ook nog een paar dagen bij Mieke en Ukje kamperen. Wat we zullen doen, laten we door het moment en ons goesting bepalen. En ook een beetje door Ukje! Ik ga alvast voor minimum aan inspanning en voor een maximum aan ontspanning!  

14:39 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nog even, en dan kan je genieten van je vakantie! En Zeeland is idd heel erg mooi! En zoals het er nu uitziet, gaan jullie nog heel mooi weer hebben ook. Enjoy!

Gepost door: saartje | 04-08-08

De commentaren zijn gesloten.