06-08-08

Eindelijk op non-actief

Wat heb ik er naar uitgekeken. Ik heb er naar gesnakt! Mijn vakantie.

Toen ik wegreed op het werk, voelde ik dat zalige gevoel van een last die van mijn schouders viel. Ook al ben ik slechts 10 dagen verlost van enorme saaiheid en monotone routine. Het is zeer zeker beter dan niets. Want dankzij bitchler zag het er even naar uit dat van vakantie helemaal geen sprake ging zijn.

Wat moet dat trouwens een uitzinnig gevoel zijn als ik de klemmende deur daar voor altijd achter mijn dicht kan trekken. Hopelijk A S A P.

De avond voor je op verlof vertrekt, hangt er altijd zo een fijne spanning in de lucht. Zoals ik me voelde de nacht voor dat sinterklaas zich door de schoorsteen wrong. Het is een combinatie van fijne spanning en nieuwsgierigheid. Spanning dat je nog even op je verrassing moet wachten en nieuwsgierig naar wat die verrassing precies zal zijn. Ik ben super benieuwd hoe ons hotel zal zijn, hoe het dorpje er uit zal zien etc... Ik ben van plan om er elke seconde van te genieten. Dat genieten zal ik zeker doen samen met een ijsje of een schotel zeevruchten met glaasje wijn! MMMMM dat zalige niets doen!

20:26 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geniet GENIET voor mij erbij...
De saaiheid van mijn job lijkt met de dag te groeien nu ik weet dat ik in oktober naar betere oorden kan...
Geniet, geniet, GENIET

Gepost door: saartje | 07-08-08

Geniet van je vakantie! Zucht, wou dat ik dit jaar ook verlof had gehad...

Gepost door: Valerie | 11-08-08

De commentaren zijn gesloten.