18-08-08

Niet voor niets.

Wat een hindernissen parcours heb ik afgelopen zaterdag ondernomen om mijn cv voor mijn potentiële droomjob op bestemming te krijgen! Alles wat mis kon lopen, liep uiteraard volgens plan mis.

Ik had de vacature al een tijdje in het oog maar mijn onzekerheid speelde me parten. Je weet wel, ik ga dat niet kunnen, ik heb het gevraagde universitaire diploma niet en blabla. Alle excuusjes waren welkom om er niet voluit voor te gaan.

Even wat achtergrondinfo: ik ben 14 augustus in Antwerpen gaan shoppen met Mieke en twee van haar collega's. Ik had die vrouwen nog nooit gezien maar ik had er al veel van gehoord. Maar ze waren super! Ze vonden het supergezellig dat ik er bij was. En één van hun had ons tot de Gooische Vrouwen gekroond. Blijkbaar zijn die ook met vier?! Enfin, ze namen me op in hun mini-kliekje. Zeer fijn als je de vreemde eend in de bijt bent.

Mieke en haar 2 collega's hebben mij, zonder het zelf te weten, overhaald om te reageren op die bewuste vacature. Mieke en haar collega's werken namelijk op hetzelfde bedrijf waar ik mijn potentiële droomjob heb gezien. En als ik Mieke en haar collega's tot mijn collega's kan rekenen...Awel daarvoor steek ik met gemak mijn twee handen voor in het vuur.

Het enige probleem was dat je voor 15 augustus moest reageren. Geen probleem dankzij e-mail! Juist ja, mailbox 1 liet het af weten. Mailbox 2 ook. Gedurende 48 uur. Ondertussen was het zaterdag 16 augustus. Al 1 dag te laat...Maar geen probleem, ik zou naar de post vliegen om die sollicitatiebrief per aangetekend schrijven te versturen. Zo zou ik toch zeker zijn dat die asap op bestemming geraakte! Juist ja, post gesloten op 15 en 16 augustus...Maar nog altijd geen paniek, dan ging ik die brief toch gewoon insteken bij dat bedrijf. Even een ommetje van 30 kilometer moet kunnen voor een droomjob! Eens aangekomen...bleek de poort gesloten te zijn en in de verste verte was er geen brievenbus te bespeuren.

Uiteindelijk kwam ik op de meest voor de hand liggende oplossing nl doorrijden naar Mieke zodat zij die maandag kon afgeven. Wat met deze ook gebeurd is. Dank u Mieke!

Die functie (Communicatie Medewerker) is gewoon te mooi om waar te zijn. Maar wie niet waagt niet wint zeker? Maar mijn God wat wil ik die graag en wat wil ik daar graag werken! Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo een manoeuvres heb ondernomen om een brief op bestemming te krijgen dus laten we hopen dat het niet voor niets is! Pleazzzeeee 

20:23 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik voel in mijn kleine teen dat jij dit goed gaat doen! Ik ben er ook gewoon voor gegaan, en ik heb geluk gehad... Dus waarom zou jij er niet in slagen? En dan kunnen we binnenkort allebei gelukkig aan het werk, als communicatiemedewerker :-)

Gepost door: saartje | 19-08-08

De commentaren zijn gesloten.