19-08-08

Stand by (me).

Dat gevoel heb ik nu namelijk dat mijn leventje niet achteruit gaat maar ook helemaal niet vooruit, standby dus. Ik heb de indruk dat er zich serieuze spinnenwebben aan het vormen zijn in mijn hersenen. Daar die er werkloos bij zitten tijdens de werkuren.

Het enige wat ik ooit van mijn kwade juffrouw economie heb onthouden, is dat stilstaan achteruitgaan is. Nooit gedacht dat het ooit op mij van toepassing zou zijn. Neen, toen ik nog op school zat, zag ik mezelf grootse dingen doen. Ik ging dé job van mijn leven hebben en een carrière hebben om U tegen te zeggen. Oeps, draait het tot nu toe anders uit.

Als je een basis kennis van het Nerderlands hebt en je kan tellen tot 10 dan kan je mijn job. Blindelings na wat oefenen. Die job die mij zo groots werd voorgesteld op het sollicitatiegesprek blijkt een kat in een zak. Mijn job is even boeiend als verf zien drogen of het gras zien groeien. Soms vergelijk ik mijn job met een hamster dat de hele tijd rondjes trippelt in zo'n rad. Daar komt ook geen einde aan en het is niet bepaald grote pret...

Ik geef toe, ik heb een aantal keer de verkeerde jobkeuze gemaakt puur door te snel te beslissen en niet goed na te denken. Maar gedane zaken nemen geen keer. Nu had ik toch gedacht dat ik de juiste beslissing had genomen. Niet dus...

Maar ach wat, ik leef op hoop en blijf positief. Mijn nichtje is de allerliefste van de hele wereld. Ze is gezond. Mijn familie, vriendjes en vriedinnetjes doen het goed en met mij komt het ook wel goed. Alleen ietsiepietsie later dan voorzien.

 

20:11 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zooooo herkenbaar!
Mijn hersennen lijken de laatste tijd zelfs niet meer de moeite te doen om op volle toeren te werken...
Voor mij is er beterschap op komst, en ik voel aan mijn kleine teen dat het bij jou ook wel goed zal komen. Alles op zijn tijd!

Gepost door: saartje | 20-08-08

De commentaren zijn gesloten.