20-08-08

'S nachts wanneer ik slaap.

Ik ben er niet goed in maar ik doe het o zo graag: slapen. Ik behoor jammer genoeg niet tot dat clubje dat al slaapt als hun hoofd het kussen amper aanraakt.

Neen, eerst moet ik een obligatoir half uurtje woelen doorspartelen. Maar dat went. Nu zit ik 's nachts wanneer ik slaap met een ander probleem. Nachtmerries. Van het ergste soort.

Even een greep uit het nachtmerrie-arsenaal: in de WTC torens gevangen zitten terwijl er vliegtuigen op invliegen, ergens in een dorp zitten dat gebombardeerd wordt tijdens de WO II en noem maar op. Beide gebeurtenissen daar ben ik niet echt bij geweest want dan was de kans sowieso klein dat ik het kon navertellen.

Maar hoe kom ik er bij om daar over te dromen? En wat nog erger is, als ik wakker word en terug in slaap val dan gaan die dromen gewoon verder.

Ik kijk niet naar enge films dus dat kan ook geen oorzaak zijn. Misschien moet ik het nieuws overslaan wat dat bulkt van oorlog en andere wantoestanden! Ik weet het niet maar het is vervelend.

Ik kan mij misschien zo een "dreamcatcher" aanschaffen? En wat zou Sigmund over deze dromen zeggen? Ben wel benieuwd wat het resultaat zal zijn van een droomanalyse van die nachtmerries... 

19:59 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.