22-09-08

Five minutes of fame.

Onlangs dropte ik een postje over een "bore out". Ik vond dat deze term me op het lijf geschreven was aangezien mijn huidige werkzaamheden bestaan uit pure, intense verveling van 9-to-5. Vervelen tegen betaling, het is niet waarvoor ik in de wieg gelegd ben en het behoort al helemaal niet bij mijn persoonlijk carrièreplan.

Nu had iemand deze post van het internet geplukt en die iemand had me gecontacteerd of ik er op "national television" over wou getuigen. Mmmm verleidelijk maar neen. Ook al wil ik dat dit onderwerp in de spotlights komt, toch wil ik liever niet diegene zijn die er over komt getuigen. Toch niet met naam en toenaam.

Buiten het feit dat ik niet de behoefte heb aan mijn five minutes of fame on national tv, leek het me ten opzichte van mijn huidige werkgever toch niet echt fair om mijn bore out te outen en aan hun te linken. Ook al is het zo. Ik wil op werkvlak niet te veel risico's nemen. En zelfs mijn vijand, Bitchler, te vriend houden. Je weet nooit waar je ze nog tegen kan komen, he.

Maar ik hoop alvast dat iemand anders wel zijn/haar verhaal kwijt wil. Want in een tijd waar het een trend is om te zeggen dat je geen tijd hebt en handen tekort hebt, zijn er toch mensen die op werkvlak een paar handen teveel hebben en een overvloed aan tijd.

Ik weet niet wat het meest deprimerend is, geen tijd of teveel tijd. Enfin, ik weet het wel, het is te veel tijd hebben! Andere mensen zouden misschien een moord doen om meer tijd te hebben. Maar als je op je werk gegijzeld wordt met afstompende taken terwijl je de klok tergend traag ziet voorbij tikken dan piep je wel anders...

20:49 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Oeh...nee, dat had ik toch ook niet gedaan. Hoe saai je job ook mag zijn, ik zou het ook niet over mijn hart kunnen verkrijgen om mijn werkgever dan openbaar de schuld te geven...
Ik hoop dat ik volgende week mijn bore-out achter me kan laten... Nog zes werkdagen en ik kan hier eindelijk weg... Spijtig genoeg willen ze hier een vervanger aannnemen om mijn 'taken' over te nemen... Moet ik die niet waarschuwen???

Gepost door: saartje | 23-09-08

Inderdaad, in een ver verleden heb ik ook een (gelukkig korte) interim gedaan op een klantendienst waar NIETS te doen was. We zaten daar met ongeveer 10 "agents", terwijl er dagelijks misschien 2 telefoontjes binnenkwamen. Daarnaast waren er een 10tal mailtjes, waar je in je opperste verveling op VLOOG om toch maar voor een tijdje iets te doen te hebben... Het was dan ook geen grote verrassing toen na een maand of wat het bedrijf de boeken moest neerleggen.

In mijn huidige job zit ik in het ander eind van het spectrum, en ik kan je bevestigen da'k liever te veel te doen heb dan te weinig!

Gepost door: Poola | 23-09-08

De commentaren zijn gesloten.