24-09-08

Ja, het deed deugd!

Zo se, ik heb mijn nieuwjaarsvoornemen ingewilgd. Ik had mij voorgenomen om terug te gaan sporten. Omwille van tijdsgebrek en vooral een chronisch gebrek aan goesting kwam het er niet van. Maar nu dat mijn broeken toch net iets te hard beginnen te spannen, kon ik het niet langer uit stellen.

Ofwel een heel nieuwe garderobe ofwel een fitnessabonnement... Op korte termijn komt het fitnessabonnement er het goedkoopste uit. Het is voor een maand dus dat valt wel mee. Probleem is het volhouden. Ik vlieg er meestal met het nodige enthousiasme in maar de goesting ebt al even snel terug weg als dat ze kwam. Ik weet niet wat het is maar sport en ik, dat werkt gewoon niet.

Je moet weten dat er op letterlijk 400 meter van thuis een fitnesscentrum is. Maar daar geraken dat lijkt al een onoverkomelijke hindernis. Vandaag is het gelukt. Ik heb mijn boeltje bijeen gepakt en ben me gaan uitsloven. En ja achteraf deed het goed. Zo eens goed en ongegeneerd zweten dat doet deugd.

Ik heb de rest van de week vrij en mijn voornemen is om iedere dag te gaan fitnessen. Enfin, da's de theorie toch...Maar de intentie is er! Zal ik eindelijk die overtollige kerstkilo's van 2006 en 2007 er afkrijgen?

Ik zag in de kleedkamer een super reclame hangen waarvan ik wou dat ik hem bedacht had. Het was reclame voor water, ik denk Evian of Contrex. Daar stond op de affiche dat een vrouw gemiddeld 600 kilo kleding per jaar past! En dat shoppen voor vrouwen ook sporten is! Awel eindelijk een vorm van erkenning van shoppen als sport. Ik heb het altijd geweten! Moest de dag aanbreken dat winkelen officeel erkend wordt als sport dan zal er tenminste eens één sport zijn die ik niet snel beu zal worden én dan is er eens één sport waar ik goed in zal zijn!

19:51 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.