05-10-08

Boelie's eerste sleep-over

Het was 5 uur deze nacht toen ik voetjes getrappel naast mij hoorde. Ik keek over het wiegje en zag Boelie daar klaar wakker liggen met een smile tot achter haar oren. De onschuld zelve. Ik kon bij die aanblik onmogelijk boos zijn omwille van het pijnlijke uur waarop ze me wekte. Boelie zal gedacht hebben:"ik wakker, jij wakker."

En daar stond ik dan met mijn slaapkop een pamper te verversen en flesje te geven. Ik heb dit weekend aan den lijve kunnen ondervinden wat het is om mammie te spelen. Da's verdomd vermoeiend!

5 uur 's nachts is een vast uurtje waarop Boelie wakker wordt. Maar als je de dag en dagen nadien moet werken dan is dat pijnlijk vermoeiend. Ik geef het ze na, die mama's en papa's van kleine baby's! Hoe doen ze het en vooral hoe houden ze het vol? Ik ben na één nachtje al een eersteklas wrak omdat ik amper een oog heb toegedaan. Ik had schrik dat Boelie zou stoppen met ademen terwijl ze naast me lag! Ik had mijn oren zo gespitst dat mij geen enkel piepklein zuchtje van haar ontging. 

Het was de eerste keer dat Boelie bleef slapen. Ik was dus benieuwd wat een spektakel dat zou geven. Maar het is redelijk vlekkeloos verlopen. Ik had mijn mama-vriendinnen stand-by staan indien zich er onvoorziene situaties voordeden. Maar ik heb mijn hulplijnen gelukkig niet moeten gebruiken. En ook al heeft ze me een slaaploos nachtje bezorgd, ik kijk er naar uit om haar een volgende keer naast me te hebben liggen!

 

 

14:24 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

oh, zo leuk! Ik ben een klein beetje jaloers... Soms zou ik ook wel af en toe zo'n kleintje over de vloer willen, om mijn opkomende moedergevoel toch te spijzen!

Gepost door: saartje | 05-10-08

De commentaren zijn gesloten.