06-10-08

Zo zou het kunnen voelen.

Rugpijn van mijn bovenste tot en met mijn onderste nekwervel. Pijn aan mijn gewrichten met gevolg dat ik redelijk moeilijk te been ben. En niet te vergeten ik voel me zo stijf als een verroeste hark.

Noppe ik ben geen 75 jarige bejaarde oma. ik ben 31 en zou mij in de fleur van mijn leven moeten voelen. Maar niet vandaag blijkbaar. Mijn vitale lichaamsfunctie zijn vandaag ook aan het staken...

Ik voelde het al toen ik deze morgen mijn ogen opendeed. 'T was alsof ik in 1 nacht tijd 45 jaar ouder ben geworden. Toen Boelie hier bleef slapen heb ik geen oog dicht gedaan. Awel dat voel ik nu nog altijd. Plus Boelie was verkouden, ik nu dus ook. Het positieve is dat ik weet van wie ik de microben heb en dat ze in de familie blijven.

Ik durf te wedden dat zelfs Red Bull mij vandaag geen vleugeltjes kan geven. Ik zou het liefst zoals een echt bomma'tje onder een geruit dekentje willen kruipen met een poes op mijn schoot en een Damartke willen aan doen of een warmwaterkruik tegen mijne rug willen leggen om het leed wat te verzachten. Maar ondanks dat ik me zoals een oud besje voel, heb ik die oude besjes attributen niet in huis. Dus zal ik moeten wachten tot morgen tot dit oude oma-gevoel en mijn zelfmedelijden verleden tijd zijn.

15:16 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ja dat is ook niet de fijnste mannier om je week te beginnen..Veel sterkte hoor!

Gepost door: de astroloog | 06-10-08

Hoop dat je je ondertussen al wat beter voelt! Laat je maar verwennen!

Gepost door: saartje | 06-10-08

De commentaren zijn gesloten.