16-10-08

Hallo Flair!

Vandaag is al de tweede keer dat ik een mailtje kreeg van een televisie zender nav een postje op mijn blog. Oke, ja mijn ego is gestreeld wetende dat medewerkers van de national television op mijn blog terechtkomen. Hoe dat ze tot bij mij geraken, geen flauw idee. Ik vermoed dat google daar voor iets tussen zit.

In de week was ik zelf iets aan het googlen en toen kwam ik geheel onverwacht en duidelijk tot mijn grote verrassing op mijn eigen blog terecht. De wegen van google zijn ondoorgrondelijk.

Maar even terug naar de clou van het verhaal. Het feit dat ik op 1 maand tijd tweemaal gemaild wordt met de mededeling dat ze personen zoeken om te getuigen op national television, vind ik super toevallig. Zou het mijn lot zijn om toch eens eindelijk mijn smoel op teevee te vertonen. Ik denk het niet. Ik heb niet bepaald behoefte om bewust op tv te komen. Ik vind het al verschrikkelijk om mezelf op foto te zien, laat staan op bewegend beeld met klank en alles erop en eraan. Neen, ik ben er nog niet klaar voor om op tv te komen. Ondanks mijn journalistieke aspiraties.

Ik wil daarentegen wel extreem graag in de boekjes komen! En niet als onderwerp maar als schrijfster over het onderwerp! Wanneer plukt de Flair mij eens van het internet? Ik lig blijkbaar (en voor de Flair gewillig) voor het oprapen dankzij google! :o) Moest die heuglijke dag aanbreken dat ik een mailtje in mijn mailbox zie in de aard van blablaba@flair.be dan moet ik al een temesta nemen om mijn geluk de baas te kunnen en om te vermijden dat ik zoals Roadrunner begin rond te rennen. 

Wie weet...op een dag! Een meisje kan en moet toch dromen he! 

15:20 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.