20-10-08

De eerste dag.

Ik was deze morgen zo zenuwachtig om naar mijn nieuwe job te vertrekken. Alsof ik moest speechen voor 1000 mensen én mijn autorij-examen moest afleggen én mijn eindwerk moest verdedigen én op 3 kindjes tegelijk moest passen. Zo erg heb ik het nog nooit gehad. Maar de spits is afgebeten. Gelukkig.

De eerste indrukken zitten goed. Plus ik heb het gevoel dat ik het wel allemaal zal kunnen. Voor een negativo al een hele doorbraak! Mijn uren zitten goed, de afstand is oke en de taakinhoud daar heb ik eigenlijk voor gestudeerd back in the '90's. Probleem is dat ik het gevoel krijg dat de collega's denken dat ik een communicatie-talent heb. Niet dus... Heb zero-ervaring in de communicatie-sector. Oeps, heb ik op mijn CV en/of op mijn gesprek niet de juiste indruk gegeven? Zeker niet met opzet.

De collega's lijken me allesbehalve Bitchlers. Ik dank God hiervoor op mijn knietjes. Een tweede Bitchler zo mijn mentale gezondheid schade ernstige schade toebrengen. Ze lijken allemaal (alle 7) heel lief en behulpzaam. Ik ben de 2de jongste van de hoop. Wat zijn de kansen dat ik dat nog kan zeggen!

De drank is gratis! En niet alle de Spa. Jippie mijn Coke verslaving zal me hier niets kosten! Als dat geen extra legaal voordeel is! Donderdagmiddag begint mijn weekend al. 'T zal niet alle dagen rozengeur en maneschijn zijn maar ik neem het als het komt.

18:20 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ann,ik hoop dat je ergelukkig blift of wordt groetjes,
joz?

Gepost door: joz | 20-10-08

En daarmee is de grootste drempel genomen!
Mag ik vragen wat voor iets je juist doet?
En ja, het is uit pure nieuwsgierigheid! :-)

Gepost door: saartje | 20-10-08

You've been tagged!

Gepost door: saartje | 23-10-08

De commentaren zijn gesloten.