27-10-08

The return of the Monchichi's

Wie kent deze aapjes niet? Ze hebben eind jaren '70 en in de jaren '80 ontgetwijfeld heel veel kinderen blij gemaakt. En nu zoveel jaar later zijn ze terug!

Ik las dit weekend in de krant dat er een winkel (Eigenwijs, Aldestraat) in Hasselt is die de Monchichi's terug in de winkelrekken gelegd heeft. Maar wat een subliem idee is dit!

Dat brengt echt kindersentiment in mij naar boven. Ik heb uren en uren met mijn Monchichi's gespeeld. Ik was er compleet zot van, mijn Monchichi en ik waren onafscheidelijk. Tot ik ze op een dag ontgroeid was en onze wegen scheiden... Ik weet niet meer of ze zich nog ergens op zolder bevinden of dat ik ze in een vlaag van opruimwoede met spullenhulp heb meegegeven...

Ik ben dus super blij dat ze terug opgedoken zijn! Ik moet er zeker eentje hebben voor Boelie, Ukje en misschien zelfs eentje voor mezelf! Ik was tijdens mijn middagpauze vliegensvlug naar die winkel gelopen. Maar ik had er niet bij stil gestaan dat maandag hun wekelijkse sluitingsdag was.

Ik kan niet wachten om ze in mijn bezit te hebben alsof het om het meest exclusieve hebbeding ter wereld gaat. 't Beetje kind in mij fleurt weer helemaal op! :o) 

18:17 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zijn dat zo'n aapjes dat je in water moet zetten?

Gepost door: Tragical | 27-10-08

Heeft deze winkel ook een website op ze per mail te bestellen.

Gepost door: nancy | 28-10-08

Een herkenbaar verhaal!!!Zelf ben ik ook op zoek naar leuke monchhchi's. Niet voor mijn kindjes, maar lekker voor mezelf. Vroeger had ik er een, spijtig genoeg heb ik hem weggegeven.Ik zou er veel voor over hebben om mijn oude knuffelvriend terug te vinden!!! nostalgische groetjes K.

Gepost door: kate | 12-11-08

De commentaren zijn gesloten.