15-01-09

Getest en goedgekeurd: Dove Extra Dry Skin

Door de droge lucht op het werk en door de samenstelling van mijn genen, heb ik snel last van een droge huid. Maar om één of andere redenen heb ik er nu meer last van dan anders.

Ik heb het gevoel dat mijn huid precies een maatje te klein is, trekt en te strak zit. Ik haat het (omwille van luiheid) om mij na mijn bad in te smeren met body lotion. Dat gevoel van kleren die plakken op mijn vel door de body lotion doet mij huiveren. Alsook dat permanent vettig gevoel dat de meeste body lotions nalaten.

Maar het is nu echt erg aan het worden. Nog even en ik kan houten plakken beginnen af te schuren met mijne rug. Zo woestijndroog, schuurpapierachtig voelt mijn velleke aan.

...En als de nood het hoogst is dan is de redding nabij. Ik zag op de tv reclame van Dove Extra Dry Skin. Het was nieuw. Reclame waar ze het woordje 'nieuw' vermelden dat werkt bij mij zoals een rode lap op een stier. Da's hebben hebben hebben.

Ik ben die bus gaan halen in het Kruidvat. Ik heb mij ingevet en ik ben content. Hij voldoet aan al mijn kwaliteitseisen: 't is niet vettig, 't trekt onmiddellijk in, 't ruikt lekker en mijn kleren blijven niet plakken aan mijn vel. O ja en 't hydrateert goed.

Ik hoop nu dat ik er de komende wasbeurten nu een gewoonte van maak om die lotion te gebruiken. En dat deze pot niet hetzelfde lot is beschoren als vrijwel al zijn voorgangers: een paar jaar na datum half leeg in de vuilbak eindigen en vervangen wordt door een andere pot waarop op dat moment 'nieuw' staat...

16:36 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.