25-01-09

Bloesems

Wat kijk ik er naar uit dat het terug lente is. Dat de dagen weer langer worden, de terrasjes buitengezet worden en de dikke kleren plaats maken voor de dunne kleren.

Vandaag kreeg ik al het eerste lentegevoel. Nogal vroeg op het jaar maar allee. De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Nog even en de bloesems hangen weer aan de bomen.

Wat bloesems betreft, heb ik ze al in een flesje zitten. Ik heb via een collega de weldaad van bloesems leren kennen. Zo ben ik nu met een bloesemkuur bezig. Deze kuur zou er wonderwel voor zorgen dat ik me rustiger voel en dat ik me beter kan afsluiten tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ik heb de indruk dat het mij inderdaad rustiger maakt. En dat met 4 keer per dag 4 druppeltjes in een glas water te doen.

Is het larie en/of apekool? Geen idee. Zit het tussen mijn oren? Wie zal het zeggen. Als ik maar het gevoel heb dat het werkt niet? Ik vind het wel frapant dat die concentraten van bloesems zo een heilzame werking kunnen hebben...

'T klinkt allemaal wat goeroe-achtig en alternatief voor iemand zo rationeel als mij. Die voor alles een uitleg en een verklaring wenst. Ik ben nogal wantrouwig van nature als het erop aankomt. En zoals de meeste onderons heb ik misschien een té blindelings vertrouwen in de klassieke geneeskunde nl. de chemische pillen van bij de apotheek.

Ik vind het alvast het proberen waard om mij te laten overtuigen door die bloesempjes. Schaadt het niet dan baat het niet.

12:54 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

nieuwe week er staat weer een nieuwe week op ons te wachten,ik kom je een fijne avond toewensen groetjes van Arie xxx

Gepost door: Arie kind van GOD | 25-01-09

hmm, lijkt me ook wel wat... Ik geloof maar al te graag in zulke dingen... Hoogst psychologisch, maar toch!
Waar haal je die bloesems??

Gepost door: saartje | 25-01-09

De commentaren zijn gesloten.