08-02-09

1 jaar later.

Net een jaar geleden begon ik met deze blog. Nu zijn we exact 150 posts verder. Ik verschiet er zelf van dat het er zoveel zijn. Maar de laatste tijd slabakt het. Thans genoeg zinnige en onzinnige dingen te melden maar het komt er gewoon niet van. Ondanks ik zelf niet weet waarom. Ken je dat, je loopt rond met het idee om een verhaaltje te posten op je blog. Dan ontgaat het je en zijn we weer een week verder. Maar ik zal voorkomen dat mijn dierbare blog op het internetkerkhof terecht komt.

In een boekje ben ik die term eens tegengekomen, internetkerkhof. Dat zijn 'dode' sites waar jaar en dag niemand meer naar omkijkt. En zo zijn er miljoenen sites. Misschien één minuut virtuele stilte houden...?

Een jaaroverzicht:

Een terugblik

Ik ben deze blog begonnen omdat ik vorig jaar heel hevige journalistieke aspiraties had. (Deze zijn nog altijd chronisch en acuut.) Iemand had me dit aangeraden omdat het een goede schrijfoefening is.

Een jaar verder ben ik er in geslaagd om effectief enkele stukjes in de gazet en in de boekskes te krijgen. Nooit gedacht maar altijd gehoopt. Zo zie je maar he, het kan verkeren maar dan in de positiefste zin van het woord.

Het afgelopen jaar is niet heel spectaculair geweest. Maar dat moet ook helemaal niet voor mij. Het enige wat wel memorabel is, is dat ik EINDELIJK dé job heb gevonden die me echt ligt en waarvan ik hoop dat ik ze nog lang mag en kan doen.

Vooruitblik

Ik hoop het komend jaar overweg te kunnen met karakters zoals mijn collega/liegenbeest. Dat ik weerbaar genoeg ben om te vermijden dat die types mij op mijn paard krijgen.

Ik hoop defenitieve en concrete plannen te krijgen om een woonst voor mij helemaal alleen te hebben. (Oh heilig de dag dat de eerste spade in de grond gestoken wordt voor de bouw van deze woonst!)

Ik hoop naast mijn droomjob van 70% extra inkomsten te vergaren zodat ik eindelijk eens goed kan sparen. En wat financiële reserves aan te kunnen leggen. Om onder andere eens een verre trip te ondernemen naar bijvoorbeeld mijn droomlocatie bij uitstek New York, mijn toekomstige woonst in te richten en om te vermijden dat ik een paniekaanval krijg als de garagist zegt dat mijn banden dringend vervangen moeten worden etc...

Ik hoop ook dit jaar op heel veel chocolate cakes en dagen en uren aan quality time met de vriendjes en met Boelie!

Voila, met deze verklaar ik mijn tweede blogjaar voor geopend!

 

14:11 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.