08-02-09

Upperdare

'T rijmt perfect op Tupperware...Slechts enkele letters verschil, en daar stopt dan ook alle vergelijking. Misschien dat de echte Upperdare-fans wel een aantal Tupperware dozen nodig hebben om hun speeltjes in op de bergen...

'T was de tweede keer dat ik naar zo'n home party ging. En het was me een feestje. Steek een bende vrouwen bijeen met een aantal kinderen-niet-toegelaten-attributen, met of zonder batterijen en het is feest en lachen geblazen.

Het was ten huize van Annie te doen. Haar 2-jarige dochter zat letterlijk op de eerste rij, zich te vergapen aan die kleurrijke speeltjes. En speeltjes waren het! Alleen (nog) niet voor haar. Ze moest het eens weten wat het allemaal was. Eens de demonstratie begon was het linea recta naar bed voor haar.

Er zijn heel wat zaken door onze handen gegaan, voorzien van de nodige 'ooh's' en 'aaah's'. Afgewisseld door een sporadische 'ik wist niet dat dat ook bestond' en een aarzelend '...hoe gebruik je dit precies...?'

De demonstratrice liet een potje Spaanse Vlieg rondgaan. Ze was zelf niet tevreden over het effect... Annie dacht: eerst even zelf testen en dan zelf oordelen. In plaats van enkele druppels goot ze per ongeluk bijna de halve inhoud van het flesje naar binnen. Was ik blij dat ze er niets van voelde...Ik bleef namelijk bij haar overnachten en zou ongetwijfeld op mijn ongemak zitten indien die halve inhoud van dat flesje wél effect zou hebben.

De demonstratice had het helaas niet in zich om echt te verkopen en ons de spulletjes aan de vrouw te brengen. Ze had het de hele tijd over 'clitoortje' alsof ze een verhaaltje aan het vertellen was in de trant van 'Anneke en Janneke'. Enfin 't was op het kinderlijke af. En het feit dat ze vertelde dat ze alles op een blauwe zondagnamiddag had uitgeprobeerd met haar echtgenoot deed me eerder huiveren van de griezel. Enfin, het was eerder een madam voor een goede oude Tupperware demonstratie te geven. 

Toen was het moment om over te gaan tot aankopen. De ene dame bleef al net iets langer bij de demonstratrice dan de andere. Ik kan zeggen dat die vrouw mij niet gezien heeft. Punt één: geen lief om die dingen mee uit te testen, Geen idee wanneer dat ik eens met een lief zal afkomen en die crèmes hebben ook een vrij korte vervaldatum.. Punt 2: die eetbare massage-crèmes maakte me misselijk...zo kauwgum-mierzoet waren ze. Punt 3: da's allemaal duur eigenlijk... Punt 4: ik heb een te groot nonnen gehalte en ben véél te preuts van inborst om over te gaan tot aanschaf van die producten... 

Maar desondanks heb ik weer heel wat bijgeleerd in de wondere wereld van het volwassen-speelgoed. En je weet tenslotte nooit voor het goed is nietwaar?

13:50 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

erotische party Sinds kort zijn wij ook aanbieder van deze party's, het is voor ons dan ook zeer leerrijk om dit soort reacties te lezen.
Als consulente van deze erotische party's dien je inderdaad over vele vaardigheden te beschikken, een goede verkoper is niet in se een goede consulent aangezien de basis ligt bij een gezellige avond en productkennis van toch wel intieme producten. Afhankelijk van het publiek zal de aanpak dan ook sterk variëren, naar gelang de ervaringen en de mate waarin de gasten openstaan voor deze producten. Feit is dat er momenteel zowat alles te verkrijgen is, voor zowel beginners met een stille interesse als gevorderden ;)

Gepost door: Fieke | 10-07-10

De commentaren zijn gesloten.