24-02-09

En toen was er een plan

Er gaat gebouwd worden ten huize van mezelf. Waar? Naast ons ouderlijk huis. Wie? Broer en vrouw! Wanneer? Dat weet alleen God, de architect en de Stad het weet.

Maar er is wel al een plan dat gisteren aan mij werd voorgesteld. Het is de bedoeling om in die nog te bouwen blok een appartement te voorzien voor mama en huurders. Maar er wordt ook een soort studio/appartement voor mij voorzien. Yes, eindelijk mijn eigen stek!

Ik had er al over nagedacht hoe mijn residentietje er zou moeten, kunnen en willen uitzien. Ik had me al een vrij accuraat beeld gevormd. Diegene die het plan ontworpen heeft en ik hebben geen enkel normaal contact gehad. En toch ineens toen ik dat plan zag, zag het eruit zoals ik het bedacht had! Dus hier is overduidelijk sprake van een paranormaal contact!!! Echt vreemd was dat. Maar des te beter dat vermijdt enig mogelijke vorm van discussie.

Het enige waar de architect en ik niet aangedacht hebben en enkel onze praktische ingestelde moeder wel was de aan/afwezigheid van een waskot oftewel een berging. Aangezien ik nu momenteel geniet van alle faciliteiten die hotelmama te bieden heeft inclusief was- en strijkdienst, had ik daar totaal geen rekening mee gehouden.

Dus moet ik via mijn paranormale verbinding met de architect dat even doorseinen dat hij nog een kot voorziet...

Ik kan niet wachten tot er wat schot in de zaak komt. Nu lijkt dat eindeloos te duren! En geduld...wel laten we zeggen dat toen God geduld aan het uitdelen was, dat ik toen te ongeduldig was om te wachten tot het mijn beurt was en al met andere zaken bezig was.

Maar ik ben blij dat ik me al niet moet bezighouden met de hele papierwinkel en de notaristoestanden die bij een bouw komt kijken. Ik moet alleen te pas en te onpas ja en/of neen knikken. En dat kan ik!

14:25 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat een fantastisch nieuws!
En leuk dat het is, zo'n stek van jezelf. En die papierhandel? Dat lijkt enorm, maar voor je het weet het je het achter de rug en kan je beginnen inrichten!

Gepost door: saartje | 28-02-09

De commentaren zijn gesloten.