06-07-09

En het werd zomer...

Hoe typisch! Mijn vakantie is vandaag begonnen en het is gedaan met het schoon weer. Vroeger was dat precies ook altijd het geval. Tijdens de examens letterlijk en figuurlijk zweten. Met dat de examens gedaan waren, verdween de zon.

Maar geen nood. Ik heb 6 weken verlof en ik hoop gedurende die tijd toch nog wat zonne-energie op te doen.

Voor dat mijn vakantie begon, had ik ongeveer een triljoen voornemens wat ik zou gaan doen. Ik kreeg er net geen stress van. Nu ik goed en wel verlof heb, ben ik te vadsig om maar iets te ondernemen. Ik sta volledig ingesteld op mañana mañana!

Ik moet eerst wat bijgeslapen raken. Door die warme dagen heeft mijn slaap serieus moeten inboeten.

Ik ben even hittebestendig als een vanille-ijsje met slagroom. Goor eigenlijk, ik was met vriendin gaan solden shoppen. Ik ben naar huis moeten gaan omdat ik er uit zag alsof ik een marathon gelopen had. Of een douche gepakt met kleren nog aan.

Vervelend maar bovenal gênant. Iedereen zal de afgelopen dagen wel dat gevoel gehad hebben dat ze om 9 uur 's morgens al klaar waren om te douchen. En om 10u dat gevoel zo hard aan het haten zijn om telkens die kleren van uw lijf te trekken die zich vacüum hebben gezogen aan uw billen...

Ik vermoed dat mijn in-de-winter-aangelegde-speklaag er voor iets tussenzit dat ik het rapper zweet dan anders. Ofwel hardnekkig babyvet? Na 33 jaar...?

Ik heb de beste investering ooit gedaan: fitflops!! Oke, voor de prijs van die fitflops heb je in de Blokker 60 paar slippers. Maar sinds ik deze heb, zijn ze bijna vergroeid met mijn voeten. Ze hebben mij echter serieuze kopzorgen bezorgd. Letterlijk.

Ik ben redelijk groot he, (Ofwel hangen de lusters laag bij ons thuis...) Maar door jaren lange ervaring weet ik dat ik net onder die lusters kan doorlopen. Ik was alleen vergeten dat die fitflops ongeveer een zool hebben van 2 cm... Ik heb met andere woorden aan den lijve moeten ondervinden dat ik dus niet meer onder die luster door kon. Maar pijn dat dat deed om in volle galop, langs die scherpe punt af te schuren. Ik zie nog altijd roze olifantjes. Maar ik vergeef het mijn fitflops.

Voila, ik ga doen wat ik de komende 6 weken veel ga doen: luilakken!

14:39 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi, Geniet maar volop van je vakantie! t Zonneke zal nog wel terugkomen zeker?! Maar dan hopelijk niet meer zo fel :-)
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 06-07-09

De commentaren zijn gesloten.