09-07-09

Rozengeur en kaarsenschijn

Ik heb paranormale contacten met hier boven. Ge weet wel, met die vrouw die ze God noemen! Mama en ik waren gisteren naar Tongeren afgezakt. We stonden de bloemstukken te bekijken in de Basiliek die er stonden nav de kroningsfeesten.

Ik hield het al rap voor bekeken. Ik begon konijnen-high te worden van bepaalde bloemen waarvan ik de geur niet verdraag en van de geur van wierook die ik al evenmin graag opsnuif. Ik ben stadslucht gewoon vandaar dat bloemkes-geur niet verdraag...? En ik begon me af te vragen waar de Standaard boekhandel zou liggen...

Naar het schijnt heeft Jacqueline Goossens nl. een nieuw boek uit... sinds 2007 en ik heb het  na 2 jaar ook al door. (Dit is niet New York, de iconen voorbij) En ik wou die boek hebben vandaar mijn nood aan de boekhandel.

Na een kaarske te laten branden, en alles bekeken te hebben konden we de tent verlaten en ja 'Alellujah' bij de buitengaan van godshuis doemde de standaard op af. Mijn telepathisch 'gebed' werd verhoord! Ik vond dat super bizar. Ik vraag me in een kerk af waar ne winkel ligt en bij het openen van de kerk deur zie ik er recht op uit. Ze hadden die boek niet, ik heb hem uiteindelijk nog via het net moeten bestellen en nu maar hopen dat ik hem heb voor we vertrekken.

Wij zijn ook naar het nieuwe Gallo-Romeins museum geweest in Tongern! Fameus de moeite!! Heel overzichtelijk duidelijk en vooral kort en bondige uitleg. En met deze genoeg cultuur voor de komende dagen...

20:03 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.