13-07-09

Echt de snelste manier om af te vallen

Ik heb het ontdekt! De snelste manier om af te vallen! Niet de meest correcte, wél de meest efficiënte!

Je eet (per ongeluk) veel te veel van iets waar je (niet dodelijk) allergisch voor bent. Geloof me, ik heb het in het weekend aan de hand gehad. Ik heb groen gezien en had het gevoel dat zelfs het eten van de dagen voordien mee kwam. (Smakelijk!) Hondsziek geweest. Gevolg: eten van een paar dagen uit uw systeem en komende dagen heeft je maag paar dagen nodig om te herstellen. En hup enkele kilo's lichter.

Bij mij werd deze boulemisch reactie spontaan veroorzaakt door... jawel...baby - poedergroeimelk. Amai! Baby's slurpen dat met de liter op. Ik drink daar een paar slokken van en sla groen uit van de misselijkheid. Nooit gedacht dat babyvoeding de maag van een volwassenmens zo zou kunnen begaaien...

Ik heb mijn lesje geleerd: blijf ten alle tijden van baby-eten af! Het is niet omdat het goed is voor die roze wolkjes dat het ook goed is voor 30-plussers.

Ik moet er wel aan toevoegen dat ik een lichte allergie heb van volle melk en alles waar room in zit. En wil die poedermelk nu niets anders zijn dan volle romige vette melk...

Een vriendin stelde me de vraag wat me bezielde om die bucht te drinken. Kunt ge het u voorstellen dat ik die bucht lekkerder vind (vond) dan gewone melk. Ik moet nu officieel echt niets meer van melk weten. Enkel magere melk voor over de cornflakes en that's it. En dat ook alleen maar omdat ik nog niets anders lekker en verdraagzaam gevonden heb om over cornflakes te kappen. Soya-melk, karnemelk, noem maar op been there, done that en never again.

Zo ken ik iemand die fruitsap over haar cornflakes giet...Maar ook ik heb mijn grenzen qua experimentele voeding!

12:22 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

.. ja wat je ook kan doen is gewoon een mes op je buik zetten en je vet weg snijden... :s waar de fuck slaat dit op en als je weer normaal gaat eten alles zit er net zo snel weer aan vriend.

Gepost door: daisy | 06-04-10

Alsjeblieft zeg wil je mensen aan anorexia of bolimia helpen de tering ga help zoeken ofzo :S

Gepost door: ,, | 22-01-13

De commentaren zijn gesloten.